00385 99 287 5790

O nama

rovigno4

ADRIATIC DENT je suvremeno opremljena dentalna poliklinika, smještena u prelijepom Istarskom gradu Rovinju, dobitnikom nagrade za turističkog prvaka i najbolju destinaciju na Jadranu za 2014 godinu.

ADRIATIC DENT zapošljava stručni kadar od ukupno 12 zaposlenih, od kojih ističemo specijaliste maksilofacijalne kirurgije, oralne kirurgije, ortodoncije i protetike. Svi specijalisti imaju preko 15 godina radnog iskustva. Klinika je licencirana za stručnu edukaciju doktora dentalne medicine.

adriaticdent

Dentalna poliklinika ADRIATIC DENT opremljena je najsuvremenijom tehnologijom upravo zato jer želimo našim pacijentima pružiti potpuni komfor i mogućnost da sve potrebne pretrage obave na jednom mjestu – kod nas. Stoga raspolažemo sa CAD – CAM tehonologijom, radiološkom analizom, dentalnim laboratorijem i laboratorijem za potpunu preoperativnu obradu pacijenta i post-operativno praćenje.
Dokaz naše usmjerenosti prema zadovoljstvu pacijenata ali i kvalitete usluge je posjedovanje certifikata ISO 9001 kojeg s ponosom ističemo.

Svjesni činjenice da je lojalan pacijent ujedno naša najveća nagrada ali i najveća odgovornost, nastojimo kontinuirano pružati vrhunsku uslugu na savjesan, odgovoran i profesionalan način, uzimajući u obzir da svaki pacijent zaslužuje i treba individualni pristup.

eneshodzicDR. ENES HODŽIĆ, dr. med.dent., spec. maksilofac. kirurgije, CEO/Generalni direktor i vlasnik poliklinike

Rođen je 1944. godine u Mostaru. Godine 1971. završava stomatološki fakultet u Beogradu, a 1985. specijalizaciju iz maksilofacijalne kirurgije, dijelom na sveučilišnome Odjelu maksilofacijalne kirurgije u Beogradu, a dijelom na Vojno-medicinskoj akademiji, također u Beogradu. Tijekom 1986. obavio je staž iz plastične kirurgije na Vojno-medicinskoj akademiji. Godine 1987. u sklopu studijske specijalizacije odlazi u Oslo na kliniku Rikshospitalet, na odjel plastične kirurgije. Od 1988. do 1991. radio je na ORL-u i MFK-u u Mostaru. U istome razdoblju povremeno je u Kliničkome bolničkom centru Ljubljana bio na edukaciji iz rekonstrukcijske kirurgije.
Prvu privatnu ordinaciju otvara 1994. godine u Metkoviću, u kojemu 2003. otvara polikliniku. Godine 2004. polikliniku otvara i u Rovinju. Od 1997. do 2006. godine radi s prof. Mariom Bagatinom na problemu dječjih rascijepa. Od 2004. do 2008. intenzivno se bavi proučavanjem matičnih stanica. U Rovinju 2008. osniva polikliniku ME-DENT za opću medicinu i estetsku kirurgiju koja daje velik doprinos znanosti upravo u području liječenja s pomoću matičnih stanica. Sudionik je mnogobrojnih stručnih simpozija i kongresa diljem svijeta (Pariz, Bruxelles, Stockholm, Madrid). Oženjen je, otac dvoje djece.

 

Koliko me košta?
Zatražite besplatnu ponudu još danas!

Pošaljite nam rengenski snimak svojih zuba (ortopan)

oliko me košta?
Zatražite besplatnu ponudu još danas!

Pošaljite nam rengenski snimak svojih zuba (ortopan)