00385 99 287 5790

Galerija osmjeha

Pacijentica

nuovo-prezzo-denti-12
Pacijentica je dolazila u Rovinj dva puta. Prvi put je ostala 1 dan kada su joj urađena 2 implantata u gornjoj čeljusti kao i 2 implantata u donjoj čeljusti.
6 mjeseci nakon prvog posjeta pacijentica se vratila kada su joj odrađene nadogradnje na implantatima, izbrušeno ukupno 14 zuba u gornjoj i donjoj čeljusti te stavljeno ukupno 28 cirkonskih krunica. U drugoj posjeti pacijentica je ostala 4 dana.

Pacijent

nuovo-prezzo-denti-11
Pacijent je ostao u Rovinju 8 dana, urađeno mu je u gornjoj čeljusti 14 keramičkih krunica, u donjoj čeljusti 9 keramičkih krunica, liječenje umnjaka te nadogradnja 1-og zuba fiberstiftom.

Pacijentica

nuovo-prezzo-denti-10
Pacijentica je dolazila u Rovinj dva puta. U prvoj posjeti je ostala u Rovinju 1 dan kada su joj odrađena 4 implantata u donjoj čeljusti, 2 liječenja te brušenje ukupno 16 zubi za provizorne krunice.
Nakon 4 mjeseca je nastupila druga faza kada je pacijentica ostala 4 dana u Rovinju te su joj urađeni i cementirani definitivni zubi

Pacijentica

nuovo-prezzo-denti-7

Pacijentica je dva puta dolazila u Rovinj. Prvi put su joj izbrušeni svi zubi i urađeni privremeni zubi. Nakon tjedan dana je došla na probu baze zuba da bi dva dana nakon toga dobila definitivan rad.

Pacijentica

nuovo-prezzo-denti-8

Pacijentici je urađeno 14 cirkon krunica u donjoj čeljusti te 14 cirkon krunica u gornjoj čeljusti. Pacijentica je dobila deinitivan rad za 3 dana.

Pacijent

nuovo-prezzo-denti-16
Pacijent je ostao u Rovinju 4 dana, za to vrijeme dobio 8 ciroknskih krunica povezanih u blok, 4 nadogradnje, 1 liječenje, 1 vađenje.